Миа Мишела

Мешавина од печени зрна кафе од 60% Арабика и 40% Робуста.
“Миа Мишела” пакување од 1кг.
Бавно печено кафе од едно потекло, со вкус на чоколадо, со завршеток на лешник и со силна цветна арома.