Крема Оро

Мешавина од печени зрна кафе од 80% Арабика и 20% Робуста.
“Крема Оро” пакување од 1кг.
Бавно печено кафе од едно потекло, со вкус на ванила и лешник со сладок и ароматичен завршеток.