Крема Густо Капсули

Ароматски профил

Крем:
– Боја: Лешник.
– Конзистентност: Висока.
– Трајност: Висока.
Арома:
– Интензитет: Висока, поради присуството на одредени сорти Робуста
– Квалитет: Завршеток на сушено овошје и какао.
Вкус:
– Киселост: Нема.
– Горчина: Присутна но избалансирана.
– Сладост: Присутна.
– Рамнотежа: Балансирана мешавина помеѓу Арабика и Робуста.
Тело:
– Грубост: Речиси нема.
– Тело: Многу Високо.
Завршеток:
– Интензитет: Висок, со завршеток на сушено овошје и какао
– Трајност: Јака.

Category: