Машини за кафе 2018-02-28T14:43:07+00:00

Квалитетот е наша основна цел

Горди сме на досегашните достигнувања и мотиврани за предизвиците кои следат, со желба за постојан развој, учење и исполнување, полека чекориме кон успехот. Работиме на подобрување на квалитето на услугите како и на зголемување на палетата од производи кои ги нудиме.

Mio caffè

Ви ја претставуваме нашата машина за еспресо и нашите еспресо капсули.
Секоја Мио капсула е посебно пакувана за задржување на оригиналниот мирис и вкус.
Производ cоздаден од страна на новата технологија на печење кафе за задоволство на сите.
* Машината е лесна за употреба
* Лесна за одржување
* Компактна
* Миа Мишела има висок интензитет со завршеток на чоколадо и амарето
* Миа Мишела има избалансирана хармонија помеѓу вкусовите

Nuova simonelli

Ви ја претставуваме нашата машина за еспресо.
Професионална машина за барови, ресторани, ниско конзумирање.
Можност за заем, изнајмување, продажба.
100% италијански