Loading...
Кафе во зрна 2018-02-27T11:35:17+00:00

Mio caffè

Тајната на совршениот филџан Mio caffè лежи во вниманието, стручноста и посветеноста со која се однесуваме кон секое зрно, во препознатливиот мирис и вкус и со довербата на потрошувачите.

Долче Крема

100% Арабика

Крема Оро

80% Арабика – 20% Робуста

Миа Мишела

60% Арабика – 40% Робуста

Крема Густо

20% Арабика – 80% Робуста