Loading...
Home 2018-02-27T11:31:55+00:00

Префинета линија… Дизајнирана и произведена во Италија.

Тајната на совршениот филџан Mio caffè лежи во вниманието, стручноста и посветеноста со која се однесуваме кон секое зрно, во препознатливиот мирис и вкус и со довербата на потрошувачите. Mio caffè изгради препознатлив концепт на уживање во кафето: секогаш најдобар квалитет, богата лепеза на производи, препознатлива арома, врвен мирис и вкус, иновативност и достапност во секој момент.

Mio caffè

Ви ја претставуваме нашата машина за еспресо и нашите еспресо капсули.
Секоја Мио капсула е посебно пакувана за задржување на оригиналниот мирис и вкус.
Производ cоздаден од страна на новата технологија на печење кафе за задоволство на сите.
* Машината е лесна за употреба
* Лесна за одржување
* Компактна
* Миа Мишела има висок интензитет со завршеток на чоколадо и амарето
* Миа Мишела има избалансирана хармонија помеѓу вкусовите